Virtuemart er et webshop komponent til CMS'et Joomla! og et af det længst udviklede e-handels-komponenter for Joomla!

Så der er rigtig stor og lang erfaring med professionelle webshop løsninger.

Virtuemart er indbygget med masser af smart funktionalitet som er nem at bruge, begge for begyndere og eksperter. Du kan bygge en professionel webshop på bare få timer.

Din virksomhed er unik. Har du brug for en speciel funktion? Det er meget nemt at udvide funktionerne i VirtueMart med at tilføje udvidelser, komponenter, skabeloner og moduler til din shop.

Feature: Virtuemart er lokaliseret til dit sprog og din valuta

Flere moduler og udvidelser

 

betalingsmodul, betalingsmuligheder

Funktioner

Salg

Ubegrænsede kategorier og under-kategorier.

Sæt op din shop lige præcis som du vil have den og passer til dit sortiment. Logisk opsætning af kategorier hjælper dine brugere at finde det de leder efter.

Ubegrænset antal produkter

Opret nemt produkter af forskellige typer. Skræddersy dine produkter med specielle egenskaber. Sælg digitale produkter ligesom e-bøger ofl.

Nem ordrehåndtering

Virtuemart håndterer hele din ordreproces, fra bestilling til levering. Fakturerering og integrationer til bogholdning- og leveringssystemer.

Udseende, design og brugervenliged

Virtuemart kan se ud lige præcis som du ønsker. Som udgangspunkt er Virtuemart sat op på en meget brugervenlig måde og du vil lægge mærke til at Virtuemart er lynhurtig!

Du kan tilpasse design og layout til hver kategori og produkt.

Udsalg og rabatter er nemme med Virtuemart

Det er nemt at holde kampagner og give rabatter. Eksempler: rabat på varer i bestemt kategori, rabat på bestemte produkter. Kombinationsprodukter, pakketilbud, rabat ved antal og tidsbegrænsede rabatter, dette er bare nogle eksempler.

Nem håndtering af fragt og levering

Virtuemart kan integreres med GLS, PostNord, DAO og flere. Virtuemart håndterer det hele i backend ordreprocessen

Korrekt opsat til dansk webshop

Det er vigtigt at sætte webshoppen op på den rigtige måde. Fragt-, momssatser,

Integrationer til forskellige systemer

Økonomi-/regnskabssystemer som Billys billing, E-Conomic, C5, Dinero og flere.

POS (kassesystem)

Lagerstyring

Effektiv B2B webshop platform

Salg til B2B kræver ofte en anderledes løsning end til B2C. Den mest typiske og enkelste løsning er bare at vise B2B priserne og uden moms. Jeg tror på at udnytte B2B fuldt ud (efter behov) og dele B2B kunder i shopper grupper med forskellige priser og rabatter. Og hvis dine B2B kunder skal tit ind og bestille, er det vigtigt at præsentere varerne mere kompakt, lægge i kurv direkte fra varelisten / vinge af og lægge mange varer i kurv på én gang. Plus selvfølgelige tidligere ordreoversigt med mulighed for genbestilling.

Andre / forskellige priser

Med VirtueMart kan du nemt vise andre priser til B2B end til B2C. Du kan endda tildele shopper-grupper og give hver unikke priser eller rabat.