Få en effektiv Webshop som sælger

Sælg mere med en god, hurtig og brugervenlig webshop, som er nem at administrere og opdatere.

Jeg har arbejdet på flere store internationale webshops for kendte brands og kender processen hele vejen rundt. Jeg kan hjælpe dig med en god webshop af høj kvalitet.

Ja tak, jeg vil en god webshop!

Eksempler

Tapetforum
En omfattende webshop udviklet i Magento med nogle helt særlig udvikling og tilpasninger. Mulighed for upload af eget foto, beskæring og bestilling af eget fototapet. SEO optimeret til tops, installeret blog komponent og tilpasset, hastighedsoptimeret. Integration til automatisk Consigner fragthåndtering. Integration til Mailchimp nyhedsbreve
Tapetkunst
Hosted webshop med muligheder for tilpasning i skabeloner. Sat op med nyt design og omstrukturering i katalog for mere salg. Efter mange år på side 2 eller 3, fik jeg siden op på første side i Google for mange søgeord, bla. hovedsøgeordet for branchen.
By Lassen
Diverse opgaver. Integration af Instagram og "find butik" funktionalitet med kort
fermLIVING
Diverse opgaver bla. frontend kodning af nyt design og optimering af opsætning i DynamicWeb

Hvilket webshop system skal du vælge?

Der findes mange forskellige webshop systemer og det kan være svært at vælge.

Svaret er kommer an på den grad du kræver tilpasning og ejerskab af siden. Skal den tilpasses med unik funktionalitet som kræver at du eller en udvikler sætter hænderne i koden? Så skal du sandsynlighvis få sat op et system hvor det er mulighed. Ulempen derimod er at nu står du for sikkerhed og opdateringer af shoppen.

Hvis du blot kræver basis-funktionalitet og/eller er i opstartsfase, så kan det være en god idé at leje en hosted webshop. Du vil nødig lægge mange penge i udvikling af unik side, hvis konceptet viser sig at ikke fungere i praksis (dvs. kunderne køber ikke det du sælger).

Populære webshop systemer jeg har arbejdet med

Virtuemart
Virtuemart er en webshop som er en udvidelse til Joomla! CMS. Den er en af de ældste shops for Joomla!, stadig vedligeholdt og fungerer godt. Joomla! og Virtuemart er super kombination når du vil have hjemmeside (alm. sider) med webshop.
Shopify
Shopify er blevet virkelige stærk konkurrent på den globale shop marked. Værd at overveje fordi du kommer nemt i gang og der findes utallige temaer og udvidelser til Shopify. Du betaler abonnement og den kan løbe op hvis du har brug for mange udvidelser. Stadig godt køb
PrestaShop
PrestaShop er et populært shop system med pæn markedsandel, mange udvidelser og god tilpasningsmuligheder.
Magento
Magento er en af markedets største. Et stort og meget fleksibelt Enterprise system som kræver en del viden at sætte op på en optimal måde. Men absolut ét af de bedste.

Andre shop systemer

 • Smartweb shop
 • Dandomain shop
 • WooCommerce

Der findes flere systemer men det er dem jeg har størst erfaring med.

Kontakt mig i dag og vi snakker om din webshop

Jeg har arbejdet på webshops som sælger:

 • Børnetøj
 • Sko
 • Mønter og samlinger
 • Boligindreting / boligartikler
 • Livsstil
 • Sundhed og helse
 • Elektronik
 • Designer-artikler
 • Maling
 • Tilbehør til både
 • Tilbehør til biler
 • Hobbyartikler
 • Smykker

Optimeret til konvertering

En webshop som ikke sælger er ingenting værd. Derfor er det #1 at den skal sælge.

Google Ads og Facebook

Fuldt ud struktureret på den måde at det er nemt og effektivt at komme i gang med betalt online annoncering ligesom Google Ads, Google shopping ads og Facebook annoncer.

Social integration

Giv dine besøgende mulighed for at dele dine sider og varer. Fuld og optimal integration med dine foretrukne sociale medier.

Flot design

Dine kunder køber mere når de bruger en flot, let, enkelt og nemt forståelig design. Et design der ikke kun præsenterer dit brand, men følger også best practice for optimal konvertering. Jeg laver top optimeret web design med hensyn til brugervenlighed og hastighed.

Sporing og statistik

Gør din webshop bedre og bedre med tiden, med detaljeret sporing, løbende SEO optimering og opfølgning. Din shop skal blive bedre med tiden. Du skal ikke nøjes med lav konverteringsprocent.

Mobilvenlig

Alle bruger sin mobil i dag og hvis du ikke har en mobilvenlig side, så mister du mange kunder. Sælg optimalt til alle, på alle enheder med responsive design som tilpasser sig til kundens enhed.

Nyhedsbreve

E-mail er den højst konverterende markedsføringskanal og som udgangspunkt skal du have en nyhedsbrevsliste. Selvom du ikke ved hvad du skal gøre ved den. Begynd i dag at samle folk på din liste. Jeg kan hjælpe dig med at lave en god e-mail marketing strategi som passer dig.

Strategi

Har du den rigtige strategi? Sælger du de rigtige varer? Er det sat logisk op? Er de nemme at finde?

Det er bedst at tænke først og så handle.

Optimal kundeservice sparer tid og resourcer

Der er nogle måder hvor du kan spare stor tid på kundeservice men samtidig kom i dialog med besøgende når de er brandvarme og mangler et personligt svar.

Forsendelse

Har du styr på hvilke lande du leverer til? Og til hvilken pris? Med eller uden moms? Afhentning? Pakkeboks?

Integration

En god og effektiv webshop er integreret så meget som muligt. Typiske integrationer er til økonomisystemer som C5 og Navision, til lagerstyring, forsendelser med f.esk. GLS og PostNord

Sikker betaling

Der findes et hav af betalingsløsninger, ofte kaldt betalingsgateway. Der er DIBS, ePay, QuickPay.

Internationale webshops - Når du skal udvide salget til andre lande

Allerførst, så skal du have 100% styr på din shop her i Danmark (eller det første land du sælger i). Du skal IKKE udvide til andre lande før du er profitabel på den første. Det er langt sværere at holde styr på mange shops. Få styr på din marketing og budskab og fiks de værste fejl på din første shop.

Hvis ikke du kan sælge profitabelt i det land der umiddelbart burde være nemmest for dig, så har du en meget lille chance i de andre.

Når det er sagt, er det et udmærket situation at være i, at kunne udvide til flere lande. Men det skal laves ordentligt.

Checkliste:

 • Hvilke varer og eller varekategorier skal med over?
 • Kan du styre de nye shops fra samme opsætning (mange shops i én) eller skal der laves kopier?
 • Styr på forsendelsesmetoder og priser
 • Har du brug for differentiering af fragtpriser efter vægt, volumen osv?
 • Hvem skal oversætte brugerfladen og indholdet, eller lave nyt indhold? Har du budget, mandskab og tidshorisont til det?

Kontakt mig i dag og vi snakker om din webshop