Hastighedsoptimering af hjemmesider

Få flere kunder med en hurtig hjemmeside

Ingen kan lide en langsom hjemmesideEr din hjemmeside langsom? Eller kunne den være bare lidt hurtigere?

Du har sikkert selv oplevet hvor det er irriterende at navigere rundt på en side som er langsom. Især i dag hvor vi er tit ude i byen på vores mobiler og det skal bare gå stærkt.

Er din hjemmeside for langsom i dag, kan du garantere at du taber kunder og ikke får den rangering hos søgemaskinerne som du kunne have. Det er fordi at hastighed er ranking faktor i SEO.

Når du har en langsom hjemmeside så vil:Langsom hjemmeside har negative indflydelse på SEO og trafik

  1. Søgemaskinerne nedrangerer din hjemmeside.
  2. De få besøgende du får, vender tilbage og klikker på din konkurrent
.
  3. Søgemaskinerne registrerer at folk vender tilbage indenfor få sekunder og det signalerer at din side ikke er relevant.

Som du kan læse, er det en virkelige ond cirkel som feeder sig selv. Og du vil ikke at det sker for din side. Men det er én som er muligt at overkomme.

Søgemaskinernes primære formål er at opfylde brugernes behov. Hvis brugerne ikke gider læse din side fordi den er så langsom, så opfylder din side ikke brugerens behov for den pågældende søgning.

Heldigvis er de fleste hjemmesider langt fra så hurtige som de kunne være. Så når du får mig til at optimere din hjemmeside, vil du opleve fornøjelsen af at din side hurtigt kommer i top % på den parameter (hastighed).

Test din egen hjemmeside nu
Er du usikker på hvis din hjemmeside er hurtig nok? Prøv dette gratis værktøj fra Google, kaldt PageSpeed Insights. Det undersøger din hjemmeside og giver dig en rapport. Og har du mod på det, kan du selv prøve at optimere din side ud fra det der står i rapporten.

Vil du at jeg optimerer din hjemmeside?

Klik på knappen nedunder til at kontakte mig i dag og jeg vender tilbage med uforpligtende tilbud inden 24 timer.

Ja tak, jeg vil få hurtig hjemmeside

En hurtig og optimeret hjemmeside er lig med penge og kunder.

Amazon, verdens største online forhandler, har kontinuerligt arbejdet med hastighed og har lavet nogle rapporter om emnet.

Bla. i 2012 sagde de: “Every 100ms of latency costs Amazon 1% of profit”

100ms!

Det er en 1/10 af sekund…

Hvis din side er langsom og loader på, lad os sige 5 sekunder, den kunne nok nemt barberes ned til 2 sekunder. Det er en besparelse på 3000ms. 30x det Amazon siger ville årsage et tab på 1%. Og 1% hos Amazon er jo stort beløb.

Og Amazon sagde også at hvis deres sider tog et ekstra sekund at loade, ville de tabe $1.6 billioner hvert år.

Det ved du nok allerede hvor vigtigt det er at have en hurtig hjemmeside, men du kan se hvor meget det kan betyde for dig og dine kunder at din hjemmeside er hurtig.

Folk elsker sider der er nemme og hurtige

Jeg kan gøre din side hurtigere

Jeg optimerer ud fra best practice og kører diverse værktøjer der finder problemer og flaskehalse på din hjemmeside.

Jeg kan optimere alle typer hjemmesider, blogs og webshops. Jeg har især optimeret Wordpress, Joomla!, Magento og Virtuemart, men min optimering er også på et overordnet niveau, hvor det er ikke så vigtigt hvad det underliggende system er.

Ikke vente mere, få et uforpligtende tilbud i hastighedsoptimering af din side. Kontakt mig i dag.

Ja tak, jeg vil få hurtig hjemmeside

Jeg svarer indenfor 24 timer