Jeg hedder Victor Jonsson og arbejder udelukkende med online markedsføring.

I over 15 år har jeg hjulpet folk og virksomheder med deres online tilstedeværelse.

Det drejer sig primært om at lave eller optimere hjemmesider, der har det formål at understøtte din forretning.

Dvs. jeg hjælper dig at opnå dine mål på nettet. Om du sælger produkter eller vil fremme idéer.

Hjemmesider der rykker

Jeg har erfaring helt fra 1998 hvor jeg begyndte at arbejde professionelt ved at designe og kode hjemmesider.

Det var ved et af Islands største webbureauer, Margmiðlun, at jeg arbejdede på nogen af Islands største site. Bla.: Esso, PriceWaterHouseCoopers (PWC), H&M Rowells og Reykjavik rådhus.

Det har jeg blevet ved helt siden dengang og nu har jeg stor erfaring og godt netværk jeg kan trække på til at løse næsten enhver opgave.

Jeg kan hjælpe dig med din nye eller nuværende hjemmeside. Sammen kan vi lave din hjemmeside til en velsmurt motor der leverer en strøm af nye kunder.

E-handel og webshops der sælger

Jeg har stor erfaring af webshops af forskellige størrelser, selv for nogen af Danmarks store brands.

Jeg har arbejdet med mange forskellige shop systemer bla.: Dandomain shop, SmartWeb shop, DynamicWeb, Magento, Virtuemart og Prestashop.

Endvidere er jeg webmaster for en række shops indenfor boligindretning og fornyelse.

Så den praktiske erfaring er solidt på plads.

Ofte(st) har udviklere ikke praktisk erfaring af drift af en webshop og kender derfor ikke til de diverse udfordringer som kan nemt fikses og gøre livet nemmere for shopejeren.

Jeg kan hjælpe dig med en ny webshop eller optimering af din nuværende. For en ny webshop kan jeg vejlede dig i valg af det rigtige system, design af webshoppen for din målgruppe og kodning af webshop.

Har du i forvejen en shop kan jeg også hjælpe dig. Og jeg ved lige hvor vi skal sætte indsatsen efter at jeg kigger på dine statistikker og hører hvad det er du vil forbedre.

Det kan f.eks. være at skabe mere synlighed og trafik med søgemaskineoptimering eller bruge konverteringsoptimering til at få flere besøgende til betalende kunder.

Jeg har certificering fra Analytics Academy for kurset: "Ecommerce Analytics: From Data to Decisions" - Hvor fokus er på at bruge statistik til at forstå brugeradfærd til optimering. Det kan betyde meget at vide hvor man skal sætte ind for det bedste afkast.

Annoncering online

Jeg har stor erfaring af betalte annoncer (PPC - Pay-per-click) i Google Adwords og Bing Ads. Jeg er endvidere certificeret Adwords specialist.

At have annoncer de rigtige steder på det rigtige tidspunkt er et uundværligt redskab til at skaffe købeklare kunder og optimere din hjemmeside til at tage imod dem.

Mine værdier

100% kvalitet. Simpelthen

Jeg prøver altid at gøre det bedre end sidst. Tænker langsigtet og at simpelt er bedre end komplekst.

Sætter en høj standard der består af best practice - Og det giver dig en hjemmeside der udnytter ethvert potentiale der findes. Og det er vigtigt når du skal konkurrere online.

Jeg leverer et stykke arbejde af en særlig kvalitet, som er klart mere værd en den fair pris jeg tager. Der findes mange derude der tager den nemme vej og investerer ikke i sig selv med at blive så gode som de kan. De nøjes med at levere ikke-optimale færdigløsninger. Webbureauerne konkurrerer på pris og din opgave skal tage så lidt tid som muligt.

Mit arbejde skal føre til at du opnår dine mål. Flere tilmeldinger, flere salg, flere henvendelser, flere besøgende. Alt målt, optimeret og følgt efter.

Lille udpluk af løsninger til mine kunder

Jeg har et hav af cases og kunder, og de løsninger jeg lavede til dem. Her er et kort udpluk.

Frisør Stationen - En mobilvenlig hjemmeside for en ny miljøvenlig frisør i Silkeborg. Bygget i Joomla! og med mulighed for online booking af tid til frisøren. Spændende koncept hvor denne er den eneste Hårologi og certificerede Grøn Salon i Silkeborg. Du finder Frisør Stationen på Silkeborg banegård: Drewsensvej 5, 8600 Silkeborg. Besøg hjemmesiden frisor-stationen.dk og få booket tid til dit næste klip.

Tapetforum - En af Danmarks bedste webshops for tapet, fototapet og anden vægdekoration. Nok det største udvalg. Jeg har lavet for meget til at liste op her, men fra start, ca 2012, er vi nu et sted hvor hjemmesiden kører på nyeste Magento med custom webdesign og ekstra funktionalitet udviklet af mig. Bla.: Udregner for hvor meget tapet du skal bruge, Foto-upload funktion samt en komplekst redigeringsværktøj hvor du kan bestille et fototapet til netop din væg.

Tapetkunst - En anden online shop med tapet og anden vægbeklædning, baseret på Wannafind's HostedShop. Her har jeg tilpasset en del, bla. design og funktionalitet. Når jeg kom til var siden negligeret og ingen statistiksamling. Når jeg gik i gang begyndte den lige så stille at sælge mere og i dag er siden meget konkurrencedygtig i søgemaskinerne og sælger ret godt og mangfoldigt fra når jeg startede.

XPG (Xerox Partner Grønland) - Xerox forhandler og service for Grønland og Århus. For mange år siden, igennem mit netværk, blev jeg kontaktet af XPG for hjælp med deres hjemmesider og mail. Løsningen blev til hosting til adskellige Joomla!-baserede hjemmesider og flytning fra dyrt Exchange til Google Apps.

Inter-Data A/S - IT distributør og PC manufakturering. Jeg lavede en B2B webshop koblet op til C5, hvor forhandlere kunne bestille computerdele.

FK73 - Kragelunds idrætsforening. Helt tilbage i 2007, når jeg flyttede først til Danmark, tilbød jeg frivilligt at designe, kode og sætte op deres nye side i Joomla! CMS systemet.