Professionelle hjemmesider får du her

Jeg har lavet hjemmesider for private og virksomheder i over 15 år. Alt fra simple sider til komplicerede, internationale sider og webshops.

Over alle disse år har jeg selvfølgelige samlet en masse viden og erfaring.

Når du får en hjemmeside lavet af mig, får du en side der er top-optimeret på alle punkter. Det betyder at du får helt fra start, de bedste betingelser for at din side opfylder sit potientale og opnår dine mål.

Har du en hjemmeside allerede, er der alligevel en god chance for at der er nogen fejl der holder dig tilbage eller områder med uopfyldt potentiale.

Hvis den tekniske del er alligevel 100% gennemført, er der ofte den menneskelige del der kan fungere bedre. Jeg kan give dig en 360° rådgivning hvor vi tager fat i begge det tekniske og den menneskelige del. 

Når du modtager en side fra mig får du:

 • Ingen fejl
  Fantastisk, fejlfri og fremtidssikret kode efter seneste nye standarder. Virker 100% på alle enheder.
 • Masser af besøgende fra søgemaskinerne
  Din side er født med den bedste tekniske opsætning til søgemaskineoptimering. Du sørger blot for indholdet.
 • Tjener dine mål
  Vi er fra start sikre på hvad siden formål er, hvad folk skal foretage sig og hvordan vi måler effekten. Hvis ikke du måler effekten, ved du ikke hvis siden tjener sig igen. Derfor måler vi det vi vil at folk foretager sig og laver løbende ændringer sådan at siden performer bedre og skaffer dig flere kunder.
 • Flot design
  Flot og moderne design der understøtter dit brand. Dette udtrykker din seriøsitet og gør at besøgende stoler mere på det de ser og hjælper ved at fjerne tvivl.
 • Brugervenlig
  Flot design er ingenting værd hvis ikke den er brugervenlig. God og logisk opsætning af hjemmesiden generelt og vel læselig tekst holder brugeren fokuseret og engageret. Desuden altid have sidens og brugerens mål i fokus med klar call-to-action på hver enkelt side. Brugeren lander på din side til at købe noget eller få hjælp og det er din sides opgave at understøtte brugeren og hjælpe ham ved at tage beslutninger og de næste skridt.
 • Rigtig hurtig
  Jo hurtigere en side hentes og gengives hos brugeren, desto bedre. Jeg bruger alle kneb og best practice til at få din side til at åbnes så hurtigt som muligt. Dette er især vigtigt for mobilbrugere og endvidere bruger Google dette som et signal i søgeresultaterne. Hvis to sider er 100% lige godt optimeret på alle andre punkter, vil den side der åbnes hurtigere være den der bliver rangeret højere. Og det betyder flere kunder.
 • Nemt at opdatere og vedligeholde med et godt CMS
  Du opdaterer din side igennem din browser, uden at installere ekstra programmer eller skulle være programmør selv. Det gør vi med nogle gode CMS systemer.
 • Responsive design gør siden mobil og tablet venlig
  Hvis ikke din side er mobilvenlig, får du ikke lige så god fat i mobilbrugerne. Mobiler og tablets overtager den traditionelle desktop computer og rigtigt mange tager mobilen frem ude i byen, når de skal finde informationer. Responsive design sikrer at din side tilpasser sig til alle enheder og skærmstørrelser og ser godt ud. Dette er den metode som søgemaskinerne anbefaler hvis man vil være synlig.

Sådan samarbejder vi

 1. Vi snakker sammen og finder ud af dine krav og ønsker, så jeg kan lave en plan for hvad det er der skal gøres.
 2. Vi er enige om det der skal laves og laver jeg en detaljeret arbejdsplan og et bindende tilbud i projektet.
 3. Vi skriver under en kontrakt der udspecificerer opgaver og kompensation, samt tidsfrister og flere af den slags.

Når det er gjort begynder arbejdet for alvor.

Utrolig hurtig og effektiv fremgang med 80/20 reglen

Du kender måske den gamle Pareto regel, ofte kaldt 80/20 eller "The Power Law"?

Denne regel bruger jeg i hele min proces til at finde de "største sejre". Jeg tager en blandning af de nemmeste og vigtigste opgaver så jeg opnår størst effekt på den korteste tid. Dette bruger jeg helt fra start ved estimater.

På den måde opnår vi to store fordele:

 • Jeg bruger ikke for meget tid på småting der ikke er af afgørende betydning for projektet.
 • Alt efter budget og ambitioner, kan vi sammen vælge hvor vi vil sætte indsatsen. Vi kunne dele projektet op i faser og begynde med det vigtigste.

Højere kvalitet og færre fejl ved at bruge checkliste

Jeg har vel definerede lister og dokumenter som garanterer at jeg ikke glemmer noget og laver arbejdet efter de bedste metoder. Det er her hvor jeg når at lave din side på rekord tid, født med alt det bedste siden kan have og uden fejl.

Lad os komme i gang! Jeg glæder mig at høre fra dig!