Skal din hjemmeside skaffe dig kunder?

Endelige kan du få en hjemmeside som faktisk skaffer flere kunder og salg - hver dag - helt automatisk og uden det store budget hos et stort webbureau!

Hvordan ville det være at vågne hver morgen og se nyt salg eller e-mail henvendelse fra en mulig kunde? Det ville være godt, ikke?

En hjemmeside som også bliver bedre og bedre med tiden. Med intelligent, løbende optimering bliver flere og flere besøgende til nye kunder.

Du fortjener en god hjemmeside som fungerer i mange år fremover. Nu er det slut med at købe en ny hjemmeside hvert 4 år og du ved aldrig hvor mange kunder finder dig igennem hjemmesiden.

Jeg laver hjemmesider hvor det primære mål er konvertering. Din hjemmeside skal bare tjene sig hjem og være et aktiv.

Er det på tide at din hjemmeside begynder at skaffe dig flere kunder? Kontakt mig i dag

Ja tak, hjælp mig

Få et godt tilbud på en professionel hjemmeside

Kontakt mig i dag og jeg sætter mig ind i dine behov og finder et godt tilbud hvor du får meget for pengene.

Professionel hjemmeside design

Moderne, simpelt og brugervenligt design er endnu vigtigt i dag, nu når forbrugerne er blevet så sofistikerede. Det skal også passe dit brand og udstråle dit ønskede budskab. Et design for lavpris varehus skal ikke se eksklusivt ud, men til gengæld billigt.

Hjemmeside tilpasset mobil

Selvfølgelige er alle hjemmesider lavet af mig mobilvenlige og responsive. Det betyder at de fungerer for alle typer enheder. Mobil, ipad / tablet og almindelige desktop computere.

Ny hjemmeside?

Når du skal lancere en helt ny hjemmeside, så har du mulighed for at lave et super forarbejde som kommer til at spare dig for masser af tid og øge din konkurrenceevne betydeligt. Langt de fleste gøre dette ikke godt nok.

Hjemmesider til foreninger

Forening af alle typer:

 • Ejerforening
 • Grundejerforening
 • Andelsboligforening
 • Vandværk

Hjemmesider til virksomheder og firmaer

Du kan få effektiv hjemmeside til hvilken som helst type virksomhed / firma. Nogle eksempler:

 • Restaurant
 • Håndværker
 • Fotograf
 • Bilforhandler

Hjemmeside analyse

Har du en hjemmeside og tænker at den kunne være bedre? Måske ved du ikke hvis den bringer kunder eller ej?

Med en analyse af din hjemmeside kan jeg komme med en række af tiltag til forbedringer, udfra dine ønsker og mål.

Jeg er ærlig og anbefaler kun det der giver mest værdi i forhold til omkostning og arbejde. Jeg starter altid med de nemmeste opgaver som giver forholdsvis mest. Det er ofte at folk bliver bedt om at skrotte alt de har for det "seneste nye" system, bare fordi konsulenten bedst kan lide at arbejde i det system og det bliver jo større opgave for dem. Så pas på!

Når du får en hjemmeside fra mig får du:

 • Ingen fejl
  Simpel, fejlfri og fremtidssikret kode efter seneste nye standarder. Virker 100% på alle enheder.

 • Masser af besøgende fra søgemaskinerne
  Din side er født med den bedste tekniske opsætning til SEO / søgemaskineoptimering. Du sørger blot for indholdet.

 • Konverterer
  Vi er fra start sikre på hvad sidens primære mål er, hvad folk skal foretage sig og hvordan vi måler effekten. Hvis ikke du måler effekten, ved du ikke hvis siden performer godt eller skidt. Derfor skal der måles og løbende lave ændringer sådan at siden performer bedre og skaffer dig flere kunder.

 • Flot design
  Flot og moderne web design der understøtter dit brand og udtrykker det markedet forventer at se i din branche.

 • Brugervenlig
  Flot design er ingenting værd hvis ikke den er brugervenlig. God og logisk opsætning af hjemmesiden generelt og vel læselig tekst holder brugeren fokuseret og engageret. 

 • Responsive design gør siden mobil og tablet venlig
  Mobiler og tablets overtager den traditionelle desktop computer og rigtigt mange tager mobilen frem ude i byen, når de skal hurtigt finde information. Responsive design sikrer at din side tilpasser sig til alle enheder og skærmstørrelser og ser godt ud.

 • Let side hentes hurtigt
  Jo hurtigere en side hentes og gengives hos brugeren, desto bedre. Amazon målte at 100 millisekunder i forsinkelse betød 1% lavere konverteringsrate. Din side indeholder intet som ikke bruges og jeg bruger best practice optimeringer.

 • Nemt at opdatere og vedligeholde med et godt CMS
  Du opdaterer din side igennem din browser, uden at installere ekstra programmer eller skulle være programmør selv. Det gør vi med Joomla! CMS.

Sådan forgår det...

 1. Vi snakker sammen og finder ud af dine krav og ønsker, så jeg kan lave en plan for hvad det er der skal gøres.
 2. Vi er enige om hvad skal laves og laver jeg en detaljeret arbejdsplan og et bindende tilbud i projektet.
 3. Vi skriver under en kontrakt der udspecificerer opgaver og kompensation, samt tidsfrister og flere af den slags.

Når det er gjort begynder arbejdet for alvor.

Størst effekt på mindst tid

Du kender måske den gamle Pareto regel, ofte kaldt 80/20 eller "The Power Law"?

Denne regel bruger jeg i hele min proces til at finde de "største sejre". Jeg tager en blandning af de nemmeste og vigtigste opgaver så jeg opnår størst effekt på den korteste tid.

På den måde opnår vi to store fordele:

 • Jeg bruger ikke for meget tid på småting der ikke er af afgørende betydning for projektet.
 • Alt efter budget og ambitioner, kan vi sammen vælge hvor vi vil sætte indsatsen. Vi kunne dele projektet op i faser og begynde med det vigtigste.

Højere kvalitet og færre fejl ved at bruge best practice

Jeg har detaljerede lister og dokumenter som garanterer at jeg ikke glemmer noget og laver arbejdet efter de bedste metoder. Det er her hvor, selvom at jeg laver din side hurtigt, at den er født med alt det bedste og uden fejl.

Kontakt mig allerede i dag!

Jo før vi går i gang, jo før vil du se resultater.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du lave en billig og professionel hjemmeside med webshop?
Ja det kan jeg godt. Og faktisk er det en kunst at vælge det rigtige webshop system, som har de indholdsmuligheder du har brug for, for en effektiv synergi.
Optimering af hjemmeside
Jeg kan hjælpe dig med optimering på alle facon. Hastighedsoptimering, konverteringsoptimering, indholdsoptimering og mere..
Hvad koster det at få lavet en hjemmeside?
Det kommer selvfølgelige an på omfanget af det der skal laves. Men du får ikke mere for pengene andre steder. Har du en lille side så har du en solid bund der fungerer godt. Når vi er oppe i større sider, så begynder vi at tænke i skalerbarhed og automatisering. Du skal altid lave så lidt arbejde som muligt. Derfor er det vigtigt at tænke tingene igennem i starten, så du ikke render ind i en flaskehals senere.
Kan jeg ikke bare lave min egen hjemmeside gratis?
Jo selvfølgelige! Der findes et hav af gratis hjemmesideudbydere. Det kommer an på din motivation med hjemmesiden fordi de gratis udbydere har en række ulemper (nogen gange kan du betale dig fra de begrænsninger, de skal jo også tjene penge). Hvis din hjemmeside skal fungere som en aktiv som skaber kunder, så vil jeg ikke anbefale det. Jeg kan bygge mit eget hus, men det bliver nok ikke særlig godt. Ofte har du ikke råd til at have en hjemmeside der ikke fungerer optimalt. Og tænk på den tid du spilder. Ikke kun din egen tid, men tabte måneder med få eller ingen kunder, når du kunne have en proff side som over tid bliver kun bedre. Overvej det!